BW LPG-rally gjør innsiden enda mer suveren

Oppgradering utløste rally.

Innsideporteføljen steg 3,6 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp 3,0 prosent.Porteføljen øker dermed ytterligere sitt allerede solide forsprang til børsen, og er nå opp 28,1 prosent hittil i år. Børsen har til sammenligning steget 5,1 prosent. Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Full gass i BW LPGBW LPG var ukens desidert sterkeste, med en oppgang på hele 15,1 prosent.Aksjen fikk seg et oppsving i kjølvannet av at Clarksons Platou oppgraderte aksjen fra nøytral til kjøp.XXL bidro også positivt, etter å ha steget 3,1 prosent.Olav Thon Eiendomsselskap steg også, men mindre enn børsen med sine 0,9 prosent.Songa Bulk var uendret, mens Akva Group gikk tilbake 0,9 prosent.Ingen endringer gjøres i porteføljen denne uken.