Entra kjøper 50 prosent av Sundtkvartalet

Entra har inngått avtale om å kjøpe Skanskas andel av Sundtkvartalet.

Publisert 5. juli 2017 kl. 08.14
Oppdatert 5. juli 2017 klokken 08.41
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 128 ord

Entra har signert avtale om å kjøpe Skanskas 50 prosent-andel av Sundtkvartalet i Oslo, går det frem av en melding onsdag.Kjøpet er basert på en eiendomsverdi på 1,59 milliarder kroner.Sundtkvartalet ble ferdigstilt i desember 2016 og består av 31.300 kvadratmeter kontorlokaler.92 prosent av eiendommen er utleid, med en gjennomsnittlig gjenstående leieperiode på åtte år.- Vi har hatt et godt samarbeid med Entra. Bygget rommer også en ny flerbrukshall som eies av Oslo kommune og snart skal vi i gang med byggingen av en ny gangbro over Akerselva. Denne broen vil bidra til å knytte Sundtkvartalet tettere sammen med andre deler av byen og fortsette utviklingen av området, sier Björn Mattsson, administrerende direktør i Skanska CDN.Sundtkvartalet var tidligere eiet som av et 50/50 joint venture mellom Entra og Skanska.