ESA godkjenner støtteordning

EØS-tilsynet ESA godkjenner støtteordningen for utvikling av hydrogenstasjonene i Akershus.

Børs

EØS-tilsynet ESA godkjenner støtteordningen på til sammen 25 millioner kroner for utvikling av hydrogenstasjonene i Akershus, melder ESA tirsdag ifølge TDN Finans. De som driver hydrogenstasjoner i Akershus kan søke om støtte til å dekke driftskostnader. Hver mottaker kan få støtte i maksimalt tre år.Det samlede budsjettet for hvert av de fem årene i programmet er på 5 millioner kroner.Norske myndigheter planlegger også å innvilge investeringsstøtte til infrastrukturen som trengs for hydrogenstasjonene.Nel og Reitangruppens Uno-X-gruppen skal utvikle flere hydrogenstasjoner i Sør-Norge, blant annet i Akershus, via selskapet Uno-X Hydrogen AS.

hydrogen
hydrogenstasjoner
nel
Nyheter
Børs