Festen fortsetter på Oslo Børs

Børs

Kort tid etter at dagens handel tok til på Oslo Børs står hovedindeksen i 734,80 poeng, opp 0,05 prosent.Fredag ble det satt ny rekord da hovedindeksen endte på 734,42 fredag. Intradag all-time high er på 737,22.Olje/StatoilEt fat Nordsjøolje omsettes for 52,41 dollar, opp 0,36 prosent.Statoil faller 0,34 prosent til 147,20 kroner.Norske SkogFredag ble det kjent at Norske Skog utsetter fristen for å komme i havn med refinansiering. Selskapet opplyser at de ikke har tenkt å betale renter mens de jobber med å få på plass en restrukturering. Styreleder Henrik Christensen i Norske Skog bekrefter overfor DN at det ene lånet er i mislighold.Aksjen faller 6,38 prosent til 0,44 kroner.NorwegianI den siste ukerapporten fra Dovre Forvaltning kan vi lese at investeringsdirektør Stig Myrseth kaster ut Songa Bulk til fordel for Norwegian.Les også: Stig Myrseth: Her kan du mangedoble pengene eller tape alt - Mens 60 prosent av driftskostnadene er i dollar, er under ti prosent av inntektene i Norwegian det. Det kraftige dollarfallet i sommer kan gi positive resultatoverraskelser fremover, og det sikrer aksjen en plass i Dovre-porteføljen, skriver Myrseth.Aksjen stiger 2,02 prosent til 186,70 kroner.Seabird ExplorationSeabird Exploration har signert en opsjonsavtale om levering av inntil 600 fartøysdager med seismikktjenester til TGS-Nopec globalt, går det frem av en melding mandag.Avtalen innebærer at TGS kan benytte seg av ett eller flere av Seabirds seismikkskip. Kontrakten gjelder ut 2017 og vil forlenges gjennom 2018 ved enkelte betingelser.Aksjen stiger hele 11,36 prosent til 4,90 kroner.SeadrillSeadrill opplyser i en melding mandag morgen at selskapet har forlenget den rullerende kredittfasiliteten til datterselskapet North Atlantic Drilling til 12. september, mens de bredere restruktureringsforhandlingene i begge selskapene fortsetter.Aksjen faller 5,83 prosent til 2,91 kroner. 

statoil
norwegian air shuttle
norske skog
olje
seadrill
seabird exploration
Nyheter
Børs