Golar LNG-skipet Golar Spirit - Foto: Selskapet

Golar LNG Partners har vedtatt utbytte

Styret i Golar LNG Partners med Tor Olav Trøim i spissen har vedtatt å betale ut et utbytte for 2. kvartal på 0,5775 dollar pr aksje.Det tilsvarer om lag 4,60 kroner.Det opplyses at utbytte vil bli utbetalt 14. august til alle som sitter på eiersiden ved børsslutt 4. august. I tillegg til styreleder Trøim, består styret blant annet av tidligere Nordea-topp Carl Erik Steen og den tidligere Seadrill-sjefen Alf C. Thorkildsen som nå er partner i HitecVision-systemet. Trøim eier 3,56 prosent av gassrederiet Golar LNG Ltd. som igjen eier 30,02 prosent av Golar LNG Partners. Trøim er styremedlem i Golar LNG, og det samme er Carl Erik Steen, samt Niels Stolt-Nielsen og Fredrik Halvorsen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også