Innsideporteføljen steg 0,3 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp 0,4 prosent.Porteføljen beholder dermed sitt solide forsprang til børsen, og er nå opp 22,8 prosent hittil i år. Børsen har til sammenligning steget 1,8 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Tre av fem stegAkva Group var ukens sterkeste aksje, med en oppgang på 2,4 prosent.Sandnes Sparebank og XXL bidro også positivt, og steg hhv. 0,5 og 0,3 prosent.På den negative siden gikk BW LPG tilbake 1,5 prosent.Nykommeren Olav Thon Eiendomsselskap falt 0,3 prosent i sin første uke.Songa Bulk innSonga Bulk blir tatt inn i porteføljen denne uken.Dette skjer etter at styremedlem Magnus Roth sist uke.Ut går Sandnes Sparebank, som har steget 3,5 prosent siden aksjen ble tatt inn 19. mai