Kjøpssignal i Telenor

telenor

Telenor gikk som en kule på børsen mandag formiddag. Kjøpssignal ble bekreftet og det ble utløst et nytt, men kjøp på korreksjon kan vise seg å være bedre enn å kjøpe nå.

Etter et fall på over 36 prosent fra toppen på 186,1 kroner for nøyaktig to år siden i dag, til bunnen på 118,5 den 11. februar i fjor, har Telenor hentet seg pent inn igjen.Det er fremdeles et stykke opp til all-time high, men aksjen har nå steget 30,8 prosent fra bunnen.Etter å ha brutt både sitt 200- og 50-dagers glidende gjennomsnitt før helgen, brøt den også teknisk motstand på 145, 147 og 150 kroner mandag.Aksjen har vært oppe og snust på neste tekniske motstand på 155-nivået og begynner å nærme seg taket i den stigende trenden, som er blitt utviklet siden aksjen bunnet ut.Med RSI i et overkjøpt område kan det imidlertid vise seg å være smart å vente på en korreksjon, før man eventuelt plukker opp aksjen. Kanskje ned mot 145-nivået - eller kanskje til og med ned i området 140 - 145?Aksjen må bryte 155- og 160-nivået på stigende omsetning for å bryte gjennom taket i den stigende trenden, men basert på at aksjen er kraftig overkjøpt på kort sikt, kan aksjen trolig plukkes på lavere nivåer enn dagens 154 - 155 kroner, i løpet av den kommende måneden.