Norwegian Air Shuttle har de seneste ukene fått mye kritikk for alle kanselleringene som nok en gang har rammet norske feriereisende. Ifølge TDN Finans opplever ikke konsernsjef Bjørn Kjos at støyen har rammet etterspørselen for Norwegian-billetter.- Vi bryr oss absolutt om kanselleringer, som er et grep vi tar i kun de ytterste tilfellene når man har gått tom for alle andre alternativer. Vi opplever ikke at støyen som har vært har påvirket etterspørselen for Norwegian-billetter, sier Kjos til nyhetsbyrået.- Folk som flyr med Norwegian er stort sett fornøyde, understreker han.Bedre enn i fjorKjos sier at Norwegian har mottatt en solid mengde bookinger for andre halvår, og spesielt for tredje kvartal.- Vi ser at bookingene fremover nå er bra. Vi har høyere bookinger nå enn på samme tidspunkt i fjor. Det er spesielt bra i tredje kvartal, men så er det jo også slik at jo lengre frem man går, desto færre bookinger er det, sier han, ifølge nyhetsbyrået. Torsdag ettermiddag stuper Norwegian-aksjen 10,7 prosent til 189,70 kroner. Fallet kommer etter selskapets kvartalsapport hvor kostnadene i andre kvartal var høyere enn analytikerne hadde ventet. I tillegg ble kostnadsguidingen for hele året oppjustert og produksjonsveksten nedjustert.