Gyrid Skalleberg Ingerø (49) er ansatt som ny finansdirektør og Executive Vice President i Kongsberg Gruppen ASA, opplyser selskapet i en melding mandag.Skalleberg Ingerø kommer fra stillingen som finansdirektør i Telenor Digital Businesses og har bred erfaring fra flere lederstillinger, både som finansdirektør i børsnoterte selskaper og innen revisjon og finansiell rådgivning. Hun har også jobbet som investoransvarlig i Komplett ASA og som revisor i Nordea og KPMG.- Jeg er svært fornøyd med at Gyrid Skalleberg Ingerø har takket ja til stillingen som ny finansdirektør i Kongsberg Gruppen. Hun har solid faglig tyngde og bred ledererfaring, og kombinert med hennes mangeårige bakgrunn som finansdirektør fra børsnoterte selskaper  gjør at hun er godt kvalifisert til oppgaven, sier Geir Håøy, konsernsjef i Kongsberg Gruppen.Ingerø vil tiltre i stillingen etter nærmere avtale. Fungerende finansdirektør Harald Aarø vil fortsette i stillingen fram til Skalleberg Ingerø tiltrer.