Kristian Falnes knuste børsen

Tidligere Skagen-forvalter Kristian Falnes gjorde det skarpt i det norske aksjemarkedet i fjor.

Publisert 12. juli 2017 kl. 06.23
Oppdatert 12. juli 2017 klokken 06.25
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 84 ord
Mens hovedindeksen på Oslo Børs steg 12,1 prosent i fjor, fikk tidligere Skagen-forvalter Kristian Falnes en samlet avkastning i sin brede portefølje på 14 prosent, skriver DN. Da er tryggere plasseringer som obligasjoner, bank og høyrentefond inkludert. Falnes er kortfattet når han beskriver tallene. «Ja. Fornøyd med fjorårets resultater», skriver Falnes i en tekstmelding.En avkastningsoppstilling i årsregnskapet fra investeringsselskapet Kristian Falnes as viser en kraftig avkastning på norske aksjer. Slik gjorde han det, ifølge DN: 
  • Norske aksjer: +38 prosent
  • Globale aksjefond +0,5 prosent
  • Obligasjoner +15,7 prosent
  • Høyrentefond +2,1 prosent