Meglerhus: En av våre favorittaksjer

Publisert 14. juli 2017 kl. 14.20
Oppdatert 14. juli 2017 klokken 14.21
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 106 ord
aksje kvinner analytiker megler.jpg
Mandag legger Telenor frem sine kvartalstall. Det kan, ifølge TDN Finans, komme til å bli en nøytral resultatrapport etter gode tall fra selskapets asiatiske virksomheter.Favoritt- Telenor er en av få telekom-aksjer med vekst drevet av eksponering mot fremvoksende markeder, og er en av våre foretrukne nordiske aksjer, skriver Nordea Markets i en oppdatering.Analytiker Petter Kongslie i Sparebank 1 Markets tror, ifølge TDN Finans, at andrekvartalsrapporten vil bli en ikke-hendelse, der gode tall fra Asia vil motvirke økt konkurranse fra Norge.I skrivende stund omsettes aksjen for142,60 kroner, uforandret fra torsdagens sluttkurs. I løpet av fredagen har aksjen vært nede i 141,90 kroner og oppe i 143,30 kroner.