Meglerhus høyner kursmålet på Telenor

Men Pareto Securities har fortsatt hold-anbefaling på Telenor-aksjen.

Pareto Securities oppjusterer sitt kursmål på Telenor til 148 kroner fra 144 kroner etter selskapets sterke andrekvartalsrapport, skriver TDN Finans. Meglerhuset fastholder samtidig sin hold-anbefaling. Meglerhuset gjør små positive ebitda-justeringer etter kvartalsrapporten, mens resultat pr aksje-estimatene for 2017-2019 justeres opp med 2-5 prosent. Dette støttes av at Telenor har besluttet å igangsette et tilbakekjøpsprogram på inntil to prosent av antallet registrerte Telenor-aksjer.Pareto forblir forsiktig til omsetningsutsiktene til Telenor ettersom de venter økt konkurranse, noe som spesielt gjelder for markedet i Myanmar og Norge, skriver nyhetsbyrået.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også