Siden toppen på 129 kroner den 6. desember i fjor har Nordic Nanovector ramlet 43,6 prosent. Børsverdien har stupt med 2,76 milliarder kroner, fra 6,32 milliarder kroner til 3,57 milliarder kroner.Bare den siste måneden har aksjen falt med over 34 prosent og bare tre selskaper på Oslo Børs har falt mer. Det er noen av de harde fakta.Siden desember har aksjen sklidd jevnt og trutt nedover, og ligger godt under både sitt 50- og 200-dagers glidende gjennomsnitt. 50-dagers snittet kan i tillegg være i ferd med bryte 200-dagers snittet og etablere et såkalt dødskryss. Hvis den fallende trenden er riktig testes bunnen i denne nå. Hvis den brytes kan aksjen falle videre til neste tekniske støtte på 65 kroner, og kanskje ende opp i intervallet 55-65 kroner.Hvis den snur opp igjen møter den teknisk motstand på 77 kroner, og den må brytes på stigende omsetning for å varsle oppgang til neste tekniske motstand på 85-nivået. Hvis det skjer kan det også være rom for et løft helt tilbake mot 95 kroner og kanskje toppen i den fallende trenden.RSI begynner å nærme seg et oversolgt område, men har ikke vært under 30-nivået enda. Det kan være et signal om at det er mer å gå på nedover, før det eventuelt kommer en rekyl opp.