Den opprinnelige akseptfristen til den pågående rekapitaliseringen av selskapet gikk ut i går.Ifølge en børsmelding sendt ut onsdag kveld, utvider selskapet nå fristen til 31. juli.Torsdag skulle seløskapet også lagt frem tall for 2. kvartal, men på grunn av usikkerhet knyttet til rekapitaliseringen utsettes denne til 23. august, opplyses det.- Rekapitaliseringsprosessen er utfordrende, som vi visste den ville være, men vi er fortsatt i konstruktive ddiskusjoner med forskjellige interessenter og tror at utsettelsen av fristen vil øke sjansene for å nå en løsning.. Som vi tidligere har gjort klart, vår klare mening er at det kun eksisterer mindre fordelaktige alternativer til en felles løsning. Norske Skog har konkurransedyktige forretningsområder, men gjeldsbyrden er ikke nærekraftig, sier CEO i Norske Skog, Lars P.S. Sperre i en kommentar.