Norwegian stuper torsdag ettermiddag 12,9 prosent til 185,20 kroner på dagens nest høyeste volum.Aksjen, som ifølge IHS Markit er Europas mest shortede av selskapene som legger frem kvartalstall denne uken, straffes hardt etter dagens.- De har nok bommet litt- Norwegian skuffer en del på kostnadsutviklingen. Selskapet har nok bommet litt i kommunikasjonen på hvordan kostnader blir reallokert når man går fra å eie til å lease, sier Carnegie-analytiker Preben Rasch-Olsen til TDN Finans.Han legger overfor nyhetsbyrået til grunn at konsensusestimatene for 2017-resultatene nå vil bli nedjustert.- Det er litt vanskelig å skjønne når enhetskostnaden burde komme ned, gitt kapasitetsveksten. Det er dette selskapet burde adressere i litt større grad. Først og fremst dreier det seg om å få alle selskapets nye fly inn i drift så raskt som mulig, fortsetter analytikeren.- Den styggeste nyhetenRasch-Olsens tolkning av rapporten er ifølge TDN Finans i tråd med kommentarer fra både DNB Markets og Pareto Securities.Sjefanalytiker Karl-Johan Molnes i Norne Securities karakteriserte som den styggeste nyheten i rappporten at enhetskostnaden (eksklusive drivstoff) steg syv prosent til 0,43 kroner, noe som er over tidligere guiding på 0,39-0,40 kroner for året.- Guidingen for helåret 2017 ble også økt til 0,42 kroner. Oppå smerten kommer elendigheten ved at enhetsinntektene faller tre prosent til 0,36 kroner, skriver Molnes i en oppdatering Hegnar.no har fått tilgang til.Enhetsinntektene og -kostnadene uttrykker inntektene og kostnadene per sete per kilometer.