Analytiker Petter Nystrøm i ABG Sundal Collier skriver i en oppdatering at Norwegian ble tvunget til å selge aksjer i banken, skriver DN.Norwegian vil ikke kommentere påstanden i detalj til avisen.«Bokført egenkapital på 3,5 milliarder kroner i andre kvartal fikk en positiv effekt på to milliarder kroner etter salget av Bank Norwegian-aksjer. Hvis ikke Norwegian hadde solgt, ville bokført egenkapital vært like under 1,5 milliarder kroner, og det ville trigget brudd på lånevilkårene (covenants)», skriver Nystrøm.Ifølge DN viser han til et punkt i lånevilkårene til selskapets obligasjonslån om at bokført egenkapital til enhver tid skal være minst 1,5 milliarder kroner.På spørsmål om salget av bankaksjene var et brannsalg, svarer analytikeren:– Norwegian var nødt til å selge. Det er ingen tvil om det. Det viser jo balansetallene for andre kvartal, sier Nystrøm til DN.