Ocean Rig får mer arbeid for Lundin

Oljeselskapet forlenger kontrakten for riggen Leiv Eriksson.

Den Ocean Rig-eide halvt nedsenkbare riggen Leiv Eriksson skal i alle fall jobbe for Lundin til ut september 2017 etter at Lundin har valgt å utøve den tredje opsjonen for å utvide den eksisterende kontrakten.Videre har Ocean Rig gitt Lundin opsjoner for boring av ytterligere to brønner i fremtiden med den 2001-bygde riggen, ifølge en melding fra riggselskapet.Dersom Lundin velger å utøve de resterende syv en-brønns opsjonene vil riggen ha sikret arbeid frem til 1. kvartal 2019.Total forventet økning i ordrereserven, inkludert opsjonene, er estimert til 85 millioner dollar, tilsvarende om lag 700 millioner kroner.- Vi er takknemlige for støtten fra våre store kunde i Norge og ser frem til, betinget av en vellykket restrukturering,å utvide dette forholdet på lengre sikt, sier CEO og styreleder i Ocean Rig, George Economou i en kommentar. Riggselskapet søkte om såkalt Chapter 15 konkursbeskyttelse i månedsskiftet mars/april, og er midt inne i en restruktureringsprosess.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også