Oslo Børs faller som ventet svakt fra start onsdag. Etter 35 minutters handel er hovedindeksen ned 0,2 prosent til 705,99.Brent-oljen handles nå for 49,68 dollar fatet, opp 0,1 prosent, mens WTI-oljen går for 47,10 dollar fatet, opp 0,1 prosent.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 49,87 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.Ettersom investorer fortsatte å vurdere tentative signaler på at amerikansk produksjon sakker av, tok den lengste oppgangen i oljeprisen på flere år en pause tirsdag,  skriver Wall Street Journal, ifølge TDN Finans. Statoil er ned 0,4 prosent til 139,70 kroner.African Petroleum var tirsdagens store børstaper med minus 31,5 prosent til 3,70 kroner. Onsdag er aksjen ned nye 23,2 prosent til 2,84 kroner. at energimyndighetene i Gambia hadde avsluttet samtalene med African Petroleum om å forlenge oljeletingen i to av landets mest lovende offshore-blokker, A1 og A4. Nyhetsbyrået siterte petroleumsministeren i landets oljedepartement.Børspausen ble opphevet etter at selskapet selv i en børsmelding .- Styret i African Petroleum mener kommentarene fra en offisiell gambisk tjenestemann om at vårt eierskap av lisensene har gått ut er feil, ifølge både lov og fakta, skrev selskapet.Basert på foreløpige tall for 2. kvartal 2017, på rundt 30 millioner dollar i kvartalet, mot 14 millioner dollar i samme periode i fjor.Spectrum er foreløpig ikke omsatt. på 85 prosent i 2. kvartal 2017, mot 76 prosent i samme periode i fjor. Flåten, det vil si det ene skipet som i var i drift, ble benyttet til multiklient-oppdrag.EMGS stiger 3,8 prosent til 2,75 kroner. Skanskas 50 prosent-andel av Sundtkvartalet i Oslo, Kjøpet er basert på en eiendomsverdi på 1,59 milliarder kroner.Entra er uendret på 103,50 kroner. Det opplyses blant annet at Songa Equinox, Songa Endurance og Songa Enabler oppnådde en oppetid på 100 prosent. Songa er uendret på 32,20 kroner. ifølge Bloomberg News anbefalingen på TGS Nopec til «equal-weight» fra «overweight», skriver TDN Finans.Samtidig kutter Barclays kursmålet på Petroleum Geo-Services fra 32 kroner til 30 kroner.TGS faller 2,4 prosent til 175,60 kroner, mens PGS ramler 1,5 prosent til 16,02 kroner. hadde i 2. kvartal en flåteutnyttelse på 75 prosent innen kontraktseismikk, opplyses det i en melding.Aksjen stiger 1,1 prosent til 1,77 kroner.