Oslo Børs hentet seg inn

Oslo Børs hentet seg inn igjen, og Norsk Hydro var i fokus også i dag.

Mens pilene pekte nedover ved lunsjtider i dag, endte hovedindeksen til slutt på 702,38, opp 0,02 prosent. Det ble omsatt aksjer for 3,1 milliarder kroner.OljeprisenDenne ukens oljelagertall ventes å vise at overskuddstilbudet i markedet forrige uke krympet inn. Brent-oljen er i skrivende stund ned 0,04 prosent til 46,86 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,02 prosent til 44,39 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 46,74 dollar fatet ved børsslutt i Oslo mandag.Ifølge Bloomberg-estimater, ventes det at amerikanske myndigheter onsdag vil rapportere at USAs råoljelagre falt med 2,85 millioner fat i forrige uke. Uken før falt lagrene med 6,3 millioner fat.Statoil-aksjen endte opp 0,22 prosent til 137,80 kroner. Den norske oljegiganten meldte også tirsdag om at selskapet planlegger å rekruttere mer enn 50 fagarbeidere årlig framove r for å sikre rett kompetanse og kapasitet på norsk sokkel.Norsk HydroNorsk Hydro var i fokus for andre dag på rad, og var ved børsslutt den mest omsatte aksjen.Orkla og Norsk Hydro inngikk i går en avtale om at Hydro kjøper Orklas 50 prosent eierandel i Sapa, som gir Orkla en gevinst på rundt 5 milliarder kroner.Hydro-aksjen klatret 1,62 prosent til 50,25 kroner.HafslundHafslund meldte om et resultat etter skatt på 244 millioner kroner i 2. kvartal 2017 , mot 273 millioner kroner i samme periode året før. Resultat per aksje ble 1,30 kroner, mot 1,40 kroner ved samme korsvei i fjor.I en ny oppdatering tirsdag anbefalte styret i Hafslund at aksjonærene takker nei til Oslo kommunes nyeste tilbud om å kjøpe samtlige aksjer i selskapet. - Styret anser de underliggende verdiene i selskapet for å være vesentlig høyere enn tilbudsprisen, uttaler styret.Hafslund-aksjen endte opp 1,47 prosent til 103,50 kroner.Ocean YieldOcean Yield legger torsdag frem tall for 2. kvartal 2017, og analytikerne venter solid bedring over hele linjen fra det Røkke-dominerte selskapet. Gjennomsnittsforventningen fra syv analytikere er en omsetning på 80 millioner dollar, tilsvarende en økning på rundt 14 prosent fra samme kvartal i 2016 da omsetningen endte på 70 millioner dollar.Videre ventes ebitda på 73 millioner dollar, opp fra 63 millioner dollar i 2. kvartal 2016.Driftsresultatet ventes å komme inn på 48 millioner dollar, sammenlignet med 39 millioner dollar i samme periode året før.Aksjen klatret 0,39 prosent til 65 kroner. Vistin PharmaVistin Pharma har inngått avtale om å selge Opioids- og CMO-virksomhetene sine til TPI Enterprises, pluss verdien av Vistin Pharmas lagre som overføres til TPI.TPI Enterprises må bla opp 100 millioner kroner. Lagrene som overføres hadde en verdi på 62 millioner kroner pr 31. mars 2017.Transaksjonen vil gi en positiv kontanteffekt for Vistin Pharma på 140-150 millioner kroner, før transaksjonskostnader.Aksjen føyk i været på nyhetene, og endte opp 11,36 prosent til 24,50 kroner.