PCI Biotech tester støtten

PCI Biotech har testet den tekniske støtten på 21 kroner i halvannen måned.

PCI Biotech har falt 22 prosent siden toppen i apri og den siste halvannen måneden har den testet et nivå på 21 kroner.RSI har satt lavere topper siden slutten av desember og varslet om lavere stigningstakt.Det er trolig litt for tidlig å si at bunnen er nådd, men siden aksjen har slått opp igjen fra 21-nivået gang på gang kan det bety at den tekniske støtten på 21-nivået er sterk.På den annen side, ryker den tekniske støtten på 21-nivået vil det være kort vei ned til 18 og kanskje 16 kroner. 50-dager glidende gjennomsnitt har brutt ned gjennom 200-dagers glidende gjennomsnitt og dermed er det ikke helt utenkelig at det kan skje.RSI kan imidlertid være i ferd med å bunnen ut, men den må bryte gjennom 50-nivået igjen, og den fallende trendlinjen, før vendepunktet er et faktum. Skjer det kan det gi seg utslag i et løft opp mot 26 kroner, og brytes den tekniske motstanden på det nivået er det nødvendigvis så langt opp til 30 kroner igjen heller.