Q-Free melder om et resultat etter skatt fra videreført virksomhet på 0,4 millioner kroner i 2. kvartal 2017, mot minus 0,15 millioner kroner i samme periode i fjor.
Resultat per aksje ble 0,00 kroner, mot 0,01 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 0,7 millioner kroner, sammenlignet med 3,8 millioner kroner året før.Driftsresultatet (EBIT) ble 6,9 millioner kroner, mot minus 4,0 millioner kroner året før.EBITDA (driftsresultat før avskrivninger og amortiseringer) utgjorde 21,4 millioner kroner, opp fra 9,3 millioner kroner i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 240,1 millioner kroner, sammenlignet med 228,0 millioner kroner i 2. kvartal 2017.- 2. kvartal 2017 ble det tredje kvartalet på rad med inntektsvekst, god kostnadskontroll og EBITDA-vekst. I tillegg opprettholdt vi vår sterke ordrebok og forbedret vår kontantposisjon. Tildelte nøkkelprosjekter går fortsatt på skinner, og vi er i en utmerket posisjon til å oppnå vårt mål om en tosifret inntektsvekst for helåret 2017, og å levere høyere EBITDA i 2. halvår enn i 1. halvår i år, sier toppsjef Håkon Volldal i en kommentar.