Bilde hentet fra Wentworths hjemmeside.

Produksjonsoppdatering fra Wentworth Resources

Børsmyggen er ute med ny produksjonsoppdatering onsdag.

Wentworth Resources produserte i snitt 31 millioner kubikkfot (MMCF) gass pr dag i 2. kvartal 2017, opplyser selskapet i en oppdatering.Ifølge Wentworth ble produksjonen i både april og mai ble negativt påvirket av lav etterspørsel i regnsesongen, før etterspørselen tok seg opp i juni og lå i snitt på 45 millioner kubikkfot pr dag.Produksjonen har økt videre i juli, hvor den i snitt har ligget på 71 millioner kubikkfot pr dag som følge av vedlikeholdsarbeid i andre deler av rørledningsnettverket.Selskapet fastholder sin produksjonsguiding for 2017, som ligger på 40-50 millioner kubikkfot gass pr dag.Wentworth Resources publiserer kvartalsrapporten for 2. kvartal 10. august


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også