Etter en frisk første halvannen time har stemningen dabbet litt av på Oslo Børs.Hovedindeksen er i skrivende stund likevel opp 0,24 prosent til 706,73.Aksjer og egenkapitalbevis er så langt omsatt for 1.324 millioner kroner.Utviklingen skjer i kjølvannet av litt oppgang og litt nedgang påi går, og noe av det samme i tidligere i dag. Spenningen steg etter at det landet hevder sin første interkontinentale ballistiske missil mot japansk farvann.Toneangivende Europa-børser ser rødt.Britiske FTSE 100 faller 0,15 prosent, tyske DAX 0,2 prosent og franske CAC 40 0,2 prosent.Oljeprisen vender nedOljeprisene er på defensiven etter åtte strake dager med oppgang.Brent august-olje faller 0,4 prosent til 49,47 dollar, som er litt opp fra rundt 49,30 dollar fatet ved stengetid i Oslo i går.WTI-oljen faller 0,3 prosent til 46,91 dollar fatet. med 260.000 fat per dag fra mai til juni. Over halvparten av økningen kom fra Libya og Nigeria, to land som ikke er omfattet av den OPEC-regisserte kuttavtalen.Saudi-Arabia økte likevel produksjonen med rundt 90.000 fat per dag, ifølge en undersøkelse gjort av Bloomberg.Libya pumper nå rundt én million fat per dag, noe som er det høyeste nivået på fire år.- Vi øyner en innhenting for oljeprisene fra dagens nivåer i 2. halvår, der produksjonskutt i OPEC, tregere vekst på tilbudssiden og sesongmessig sterkere etterspørsel er driverne, skriver BMI Research ifølge Reuters.Ifølge analytikerne vil dog tilførsel av store volumer holde prisveksten flat på årsbasis i 2018.Full gass i QuesterrePå Oslo Børs stiger Statoil 0,4 prosent til 140,10 kroner. Kepler Cheuvreux har med en hold-anbefaling og kursmål 140 kroner, melder Bloomberg ifølge TDN Finans.Ellers i olje er Aker BP uendret på 128,50 kroner, mens DNO er ned 0,8 prosent til 7,96 kroner.Questerre topper vinnerlisten med en oppgang på 19,7 prosent til 5,41 kroner på høyt volum - dagens niende største.Selskapets toppsjef Michael Binnion forteller i en sendt ut i går kveld canadisk tid om en ny energiplan i Quebec som legger vekt på naturgass.- Kjempegode nyheter for Questerre, skriver han.I oljeservice markerer PGS seg positivt ved å stige 2,4 prosent til 15,46 kroner, mens Subsea 7 fortsetter opp 1,9 prosent til 116,40 kroner.Aker er opp 2,1 prosent til 288 kroner etter at Sparebank 1 Markets har , men kuttet kursmålet.Fare på ferde i biotekUtenfor oljesektoren stiger Bakkafrost 0,7 prosent til 311,10 kroner etter å ha lagt frem en  i morgentimene i dag.Frontline er opp rundt prosenten til 48,90 kroner etter at fra salg til hold.På den negative siden merker vi oss Nordic Nanovector, som trekker ned 6,3 prosent til 68,15 kroner. Aksjen befinner seg i .Yara, Telenor, Golden Ocean og Gjensidige er også ned, men alle godt innenfor prosenten.Søppelaksje til bunnsNærmest nevnte Questerre på vinnerlisten kommer Oceanteam med sin oppgang på 9,7 prosent til 3,84 kroner.Seabird Exploration markerer seg ved å stige 9,1 prosent til 3,60 kroner, mens EMGS er opp 2,4 prosent til 2,61 kroner etter fortrinnsrettsemisjonen der for 150.000 aksjer.Fred. Olsen Energy korrigerer opp 3,6 prosent til 11,50 kroner etter gårsdagens kraftige fall trigget av et termineringsvarsel fra Anadarko Petroleum for kontrakten til boreskipet Bolette Dolphin.Awilco LNG er opp 1,6 prosent til 3,85 kroner etter sin reparasjonsemisjon.I toppen av taperlisten faller bare én aksje mer enn nevnte Nordic Nanovector. Det dreier seg nærmere bestemt om skadeskutte RenoNorden, som faller 11,7 prosent 5,87 kroner.Ellers merker vi oss riggselskapet Prosafe på minus 4,4 prosent til 26,30 kroner og seismikkselskapet Spectrum på minus 4,1 prosent til 35,50 kroner.