Oslo Børs fortsetter den sterke stigningen ved lunsjtider. Rett før kl. 13 er hovedindeksen opp 1,48 prosent til 712,77 poeng, og bare to av de 30 mest omsatte aksjene faller.Så langt er det omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 1.819 millioner kroner.OljeOljeprisen er kraftig opp fra gårsdagens nivåer. Oljeprisoppgangen kom i kjølvannet av de amerikanske oljelagertallene, som viste betydelige trekk.I skrivende stund omsetter et fat Brent-olje for 48,19 dollar, opp 1,41 prosent. Ved børsslutt tirsdag var prisen 46,86 dollar fatet.Den amerikanske lettoljen handles for 45,76 dollar, opp 1,60 prosent.Statoilsom innebærer at Statoil overtar QGEPs andel på 10 prosent i lisens BM-S-8 i Santos-bassenget i Brasil. Tilleggsandelen på 10 prosent øker Statoils operatørandel i lisensen fra 66 til 76 prosent. Det samlede vederlaget for transaksjonen er på 379 millioner dollar, noe som tilsvarer 3,1 milliarder kroner.Statoil stiger 1,38 prosent til 139,70 kroner.LPG-rallyBW LPG stormer til topps på Oslo Børs med en oppgang på 10,08 prosent til 33,86 kroner. Også Avance Gas gjør et byks på 9,05 prosent til 22,90 kroner.Oppgangen kommer i kjølvannet av at Clarksons Platou har valgt å oppgradere begge aksjene til kjøp fra nøytral.ResultatrushFlere av de større selskapene på børsen har sluppet tall, deriblant DNB og Aker Solutions. Også Entra, Norwegian Property og Strongpoint har vært ute med tall. . DNB  etter skatt på 5.237 millioner kroner i 2. kvartal 2017, mot 4.469 millioner kroner i samme periode året før.Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på 4.464 millioner kroner.- Vi har lønnsom vekst i alle kundesegmenter, og kundene sørger for at vi har mye å gjøre over hele «fjøla». Det ser vi på som en stor tillitserklæring. I kombinasjon med lave tap dette kvartalet gjør det at vi er godt fornøyde med kvartalsresultatet, sier konsernsjef Rune Bjerke.For å legge til rette for en optimalisering av kapitalsituasjonen til selskapet,for opp til 0,5 prosent av aksjene i selskapet, tilsvarende ca. 8,1 millioner aksjer, fremgår det av en melding fra banken.DNB er opp 4,64 prosent til 148,70 kroner på dagens desidert høyeste omsetning. Så langt er det omsatt DNB-aksjer for over en halv milliard kroner. Aker Solutions  etter skatt på 33 millioner kroner i 2. kvartal 2017, mot 131 millioner kroner i samme periode året før.Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på 51 millioner kroner.Swedbank skriver i et notat til sine kunder at Aker Solutions' underliggende EBITDA på 400 millioner kroner i 2. kvartal er 11 prosent høyere enn markedsforventningene. Sammen med uendret guiding og god ordreinngang, ventet meglerhuset at aksjen ville stige fra start.Aker Solutions går 9,44 prosent til 39,78 kroner.Solnedgang i regnskapet for 2. kvartal, hvorav skattekostnad er 26 millioner dollar og fire millioner dollar er rente. Dette skjer etter en foreløpig beslutning fra Sentralskattekontoret.Sentralskattekontoret har besluttet at tap på 7,7 milliarder kroner ikke blir godkjent som fradrag.I tillegg fortsetter silisiumprisene å falle. REC-aksjen er ned 6,01 prosent til 1,06 kroner.Også EAM Solar faller kraftig. I skrivende stund er fallet på 5,88 prosent til 40 kroner.Telenor, ifølge TDN Finans.Meglerhuset kutter kursmålet på aksjen til 140 kroner fra 154 kroner. for andre kvartal 2017.Driftsresultatet ble 1.027 millioner kroner, viser Telenors konsoliderte tall. Året før var resultatet 1.245 millioner kroner.Telenor faller 0,87 prosent til 136,40 kroner.OljeserviceOljerelaterte aksjer stiger kraftig. PGS, BWO, Archer, Seadrill og Subsea 7 er alle opp mer enn fem prosent. Aker BP stiger 4,53 prosent til 131,40 kroner.