Selger låneportefølje - får resultateffekt på 45 mill.

Bank Norwegian selger portefølje av misligholdte lån med en bokført verdi på 240 millioner kroner. 

Publisert 10. juli 2017 kl. 06.31
Oppdatert 10. juli 2017 klokken 06.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 62 ord
Administrerende direktør i flyselskapet Norwegian, Bjørn Kjos, med bankkortet til internettbanken Bank Norwegian AS - Foto: Knut Falch / SCANPIX
Bank Norwegian har inngått en avtale med Kredinor om salg av portefølje av misligholdte lån i Norge med en estimert bokført verdi på 240 millioner kroner, ifølge TDN Finans.Transaksjon ventes gjennomført 1. august 2017, og vil gi en estimert resultateffekt på 45 millioner kroner, opplyses det.«Salget medfører kostnadsbesparelser og eliminerer usikkerhet forbundet med fremtidig gjenvinning av utestående krav», heter det i meldingen.