Spår resultatnedgang i TGS

Flere analytikere er ute med estimatene sine i forkant av den kommende kvartalsrapporten fra TGS-Nopec.

Børs

Førstkommende torsdag legger TGS-Nopec frem tall for 2. kvartal. I den forbindelse har Inquiry Financial hentet inn 15 analytiker-estimater for nyhetsbyrået TDN Finans.Estimatene viser at den gjennomsnittlige forventningen til resultat før skatt er på 15 millioner dollar for andre kvartal 2017, mot 21 millioner dollar samme periode året før.Driftinntektene ventes å ligge på et stabilt nivå.Ifølge estimatene ventes det en omsetning på 115 millioner dollar i kvartalet, mot 114 millioner dollar i 2016.For hele 2017 venter analytikerne i snitt driftsinntekter på 494 millioner dollar, mens driftsresultatet estimeres til 87 millioner dollar. Driftsresultatet ventes imidlertid å øke til 150 millioner dollar i 2018 og videre til 201 millioner dollar i 2019.Åtte analytikere har kjøpsanbefaling på TGS-aksjen, fem har nøytral/hold, mens én har salgsanbefaling.

tgs-nopec
Nyheter
Børs