Statoil har tildelt Apply Leirvik en kotnrakt for levering av boligkvarter-modulene til Peregrino II-plattformen i Campos-bassenget i Brasil, opplyser selskapet på sine nettsider tirsdag.Kontrakten inkluderer leveringen av fem overnattingsmoduler med et totalt areal på 2.600 kvadratmeter og en kapasitet på 120 senger, rekreasjonsområder, omkledningsrom, helikopterdekk, livbåter og andre fasiliteter som er nødvendige for driften av et offshore-hotell.Det opplyses at ingeniør-arbeidet vil starte øyeblikkelig og at leveringen er planlagt til tredje kvartal 2019. - Vi er beæret over at Statoil har valgt Apply Leirvik for leveringen av Peregrino II overnattingsmodulen, og at klienten vår har verdsatt fordelene til en aluminiumskonstruksjon, sier CEO i Apply Leirvik, Helge Gjøsæter i en kommentar.- En fortsettelse på det lange forholdet med Statoil på et marked utenfor Nordsjøen ses på som en tillitserklæring til vårt kvalitetsprodukt fra Statoil, legger han til. Selskapet skriver at det blir den første komplette leveringen av en aluminiumsmodul fra verftet på Stord til det internasjonale markedet og at det er et viktig steg i den videre utviklingen av Apply Leirvik.«Den nye kontrakten passer veldig fint inn i Apply Leirviks ordrebok etter den pågående Johan Sverdrup-kontrakten», heter det.