Styremedlem i kriseselskap trekker seg

Styremedlem i RenoNorden trekker seg med umiddelbar virkning.

Søppelselskapet RenoNorden opplyser i en melding mandag at styremedlem Ingvild Huseby trekker seg fra styret.Huseby fratrer sin posisjon med umiddelbar virkning, uten at det opplyses om hva som er årsaken til avgangen.RenoNorden meldte tidligere i juli at selskapet har avsluttet diskusjoner med kunder rundt terminering av tapsbringende kontrakter med begrenset resultat.Det er fortsatt i dialog med kreditorene, men selskapet advarer om at utfallet er fortsatt høyt usikkert-Selskapet vil reversere tapsavsetninger til kontrakter med et samlet beløp rundt 40 millioner kroner i 2. kvartal.Fra en toppnoteringen på 412 kroner i januar 2017 har aksjen stupt til dagens 6,33 kroner. Aksjen er mandag ned 0,47 prosent.


Les også