Svak børsoppgang i Asia

Markedet venter spent på dagens tall.

A currency trader watches monitors near the screen showing the foreign exchange rate between U.S. dollar and South Korean won, left, at the foreign exchange dealing room in Seoul, South Korea, Thursday, Oct. 13, 2016. Asian stocks were lower on Thursday as weak China export data disappointed investors and renewed concerns about the health of the world's second-largest economy. (AP Photo/Lee Jin-man) Lee Jin-man
Børs
Da Tokyo-børsen stengte fredag, sto Nikkei-indeksen i 20.118,86, etter en oppgang på 0,09 prosent.Den bredre Topix-indeksen hadde lagt på seg 0,39 prosent til 1.625,48.Investorene turte ikke å ta de store veddemålene før langhelgen. Markedene i Japan er stengt mandag grunnet helligdag.I Kina trekker large cap-indeksen opp 0,1 prosent, mens Shanghai Composite-indeksen er marginalt ned.Hang Seng i Hong Kong er marginalt opp, mens Kospi-indeksen i Seoul stiger til nye høyder og er opp 0,2 prosent.Utviklingen skjer i kjølvannet av forsiktig oppgang i USA i går, der Dow Jones endte på ny sluttrekord.Investorene venter spent på dagens inflasjonstall, i tillegg til at storbankene JP Morgan Chase, Wells Fargo og Citigroup sparker i gang resultatsesongen for alvor.