Techstep ASA har inngått en bindende avtale om å kjøpe BKE Telecom AB for 81 millioner svenske kroner, opplyser selskapet i en melding mandag.Ifølge Techstep vil kjøpesummen gjøres opp i form av 38,5 millioner svenske kroner i kontanter, 15 millioner i selgerkreditt og 27,5 millioner i Techstep-aksjer, som vil bli utstedt til en kurs på 5,70 norske kroner. Aksjene vil bli utstedt under Techsteps eksisterende styrefullmakt for utstedelse av nye aksjer.Selgende part har også rett til en earn-out på inntil 22,5 millioner svenske kroner basert på definerte kriterier knyttet til lønnsomhet, fremgår det av meldingen.BKE er en av de ledende leverandørene av mobilkommunikasjonsutstyr og -tjenester til bedriftsmarkedet i Sverige, og har hovedkontor i Karlstad.BKE omsatte for 189,1 millioner i 2016/2017, og leverte en justert ebitda på henholdsvis 15,5 millioner.