Etter at Tesla falt over 20 prosent på seks handelsdager er den stigende trenden brutt. Dette skjer riktignok innenfor den enda lengre hovedtrenden, men etter at aksjen stanget i taket var i hvert fall potensialet tatt ut på kort sikt.Det ser ut til at aksjen kan være i ferd med å finne igjen balansen rundt 310-nivået, men det kan bare være et stoppested før nedturen fortsetter. Og skal aksjen ned mot bunnen i hovedtrenden, kan det bli blodig. I øyeblikket gir den stigende hovedtrenden rom for fall til rundt 215 - 220. Ned 32 - 33 prosent til fra dagens nivåer.På kort sikt kan det være rom for en korreksjon opp igjen, og da vil aksjen møte teknisk motstand i underkant av 330-nivået. Det må brytes på stigende omsetning for å signalisere videre oppgang til 350 -nivået.
Faller aksjen videre, og under 295-nivået, kan det åpne opp for videre fall til 270-nivået, som var halslinjen i den omvendte hode-skulder formasjonen som signaliserte at aksjen kunne stige til nettopp 390 dollar.Den positive undertonen i RSI-chartet er imidlertid brutt og det er utviklet en fallende trend som signaliserer en helt annen stigningstakt i fortsettelsen.Les også: Børskrasj til 106 milliarder kroner
Det kritiske nivået for de som ikke har tatt gevinst kommer på 295-nivået. Der vil i så fall aksjen også møte sitt 200-dagers glidende gjennomsnitt.Fortsetter den fallende trenden i RSI-chartet å utvikle seg som nå, og brytes den tekniske støtten på det 295-nivået, kan det altså åpne opp for fall helt ned til bunnen i trenden, på rundt 215 - 220 dollar. Underveis vil det i så fall være små,  tekniske stoppesteder på 270- og 240-nivået.