Blystad hadde ved årsskiftet en markedsportefølje på 476 millioner kroner, samtidig som han hadde shortposisjoner på 44 millioner kroner. I tillegg har Blystad 300 millioner kroner i andre finansielle instrumenter i systemet, mens kontantbeholdningen er på mer enn 700 millioner kroner, skriver DN. Aksjeeieropplysninger viser at Blystad-selskaper for tiden er på eiersiden i blant andre Bank Norwegian, Nordic Semiconductor, Monobank og Fjord 1 på Oslo Børs.Båter største enkeltpost Det er fortsatt skipsflåten som er den største enkeltposten i Songa-balansen, med 2,2 milliarder av totalbalansen på 6,1 milliarder kroner.Inntektene fra shipping falt, mens aktiviteten innen eiendom, og særlig med utviklingsprosjektet Blystad driver i Sørkedalsveien i Oslo, bidro til veksten, skriver DN.Songa Holding-konsernet har en egenkapital på 3,4 milliarder kroner per årsskiftet, tilsvarende 56 prosent.