Skandiabanken omsettes mandag morgen for 84,50 kroner etter en stigning på 1,20 prosent.Banken som ble børsnotert i november 2015 har hatt en pen reise på børsen, og når mandag ny «all time high» etter en oppgang på 84 prosent fra emisjonskursen på 46 kroner i forbindelse med børsnoteringen.Siden nyttår har oppgangen vært på småpene 22,7 prosent.Også KID når en ny topp på 45,50 kroner mandag etter å ha steget over 80 prosent det siste året, og nesten 50 prosent så langt i år.Ny bunnEn aksje det ikke har vært like stor grunn til å juble for er riggselskapet Seadrill.Mandag omsettes rigg-aksjen for 2,81 kroner noe som er et nytt lavpunkt. Siden toppen har dermed fallet vært på over 99 prosent.Seadrill er for tiden inne i det som omtales som tidenes mest kompliserte restrukturering, med en frist for løsning som er satt til 31.juli.- Det er trolig at planen vil kreve en betydelig nedskrivning eller konvertering av obligasjoner, så vel som nedskrivninger for andre interesseholdere, inklusive verft. Som en følge av dette forventer selskapet at aksjonærer trolig vil få minimalt igjen for sine nåværende aksjer, skrev Seadrill i rapporten for 1. kvartal. Et annet selskap som også når en ny bunn mandag er BerGenBio som omsettes for 20,70 kroner.