Tidligere Morgan Stanley og Goldman Sachs-megler, Incentive-gründeren Svein Høgset, snakket varmt for selskapet som hadde en megafarm for reke- og grønnsaksproduksjon i Sør-Kina, og Arne Fredly og Alexander Hansson trodde på rekefest.«Latterlig billig», uttalte Alexander Hansson ved noteringen på Merkur Market, ifølge Finansavisen.Aksjen har siden falt 80 prosent. Selskapet som i fjor tjente én milliard kroner, og som har en bokført verdi på nærmere 6 milliarder kroner, prises til en P/E-multiplikator for 2016 på 0,4 og en pris/bok på 0,06.Taus HøgsetSvein Høgsets Incentive er stor aksjonær i Sino Agro. Flere markedsaktører peker på at han overfor en rekke investorer talte i varme ordelag om børsnoteringen, ifølge Finansavisen. 
«Hva gjelder kursfallet har vi ikke noen kommentar til dette, og skulle vel tro at det er mer hensiktsmessig å kontakte selskapet for en kommentar om aksjekursutviklingen», er Høgsets korte kommentar til Finansavisen.- Det er galskap. Jeg skal ikke kritisere noen, men det er sykt at aksjen er i fritt fall, og det er rart at det ikke er noen i ledelsen som svarer, sier Hansson til Finansavisen.
- Det er galskapAlexander Hansson kom seg ut til kurs 61,50 etter at kursen først løftet seg fra børsnoteringen på 80 kroner og opp mot 90 kroner. Denne uken har Sino Agro falt helt ned til 15–16-tallet.