Wall Street venter spent på dagens nyheter

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,76 prosent og står i 6.240,11 poeng, mens Dow Jones står i 21.515,09 poeng etter en oppgang på 0,50 prosent.FedI onsdagens rapport fra DNB Markets beskriver Knut A. Magnussen Fed-sjef Janet Yellens presentasjon av den halvårlige pengepolitiske rapporten for Kongressen som dagens og ukens viktigste begivenhet.Hun legger frem rapporten for komiteen for finansielle tjenester i Representantenes Hus klokken 16.00 i ettermiddag, og gjentar budskapet for en komite i Senatet i morgen ettermiddag. Selv om talen er den samme, kan det komme opp ulike temaer i spørsmålsrunden etter presentasjonene.- Bakteppet denne gang er Feds junimøte, der sentralbanken både hevet renten for tredje gang på et halvår og lanserte en detaljert plan for nedbygging av balansen. Det er grunn til å tro at Yellen vil bruke mye tid på å begrunne hvorfor renten settes opp og balansen bygges ned, skriver Magnussen.