Hovedindeksen holder seg i rødt terreng mandag, og er ved lunsjtider ned 0,35 prosent til 727,88Det er så langt omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 1.047 millioner kroner. Store selskap som Telenor, Hydro og Yara faller henholdsvis 0,58 prosent, 1,83 prosent og 0,57 prosent.Veien videreVed korreksjoner er det teknisk støtte på 725, 720, 710, 700, 690 og 680. Brudd på ett eller flere av disse vil i så fall utløse små salgssignaler. - Oljeprisen er svakt opp mandag morgen (pga. helgens orkanen i Mexico gulfen), dog dette er ikke nok til å sende Oslo Børs opp i dag, da impulsene fra Asia og USA er negative, skriver analysesjef Roger Berntsen i dagens rapport fra Netfonds.Olje/StatoilEt fat Nordsjøolje omsettes nå for 51,83 dollar, med 0,29 prosent.Statoil faller 0,21 prosent til 145,70 kroner. Bergen GroupBergen Group AAK AS er blitt tildelt kontrakt med AF Offshore Decom AS på levering av underentreprenør-tjenester i forbindelse med riving og demontering av topside-installasjoner på Ekofisk-feltet. Avtalen gjelder i første omgang for perioden 2017-2018.Bergen Group AAK (tidligere AAK Energy Services) er et heleid datterselskap av det børsnoterte konsernet Bergen Group ASA. Aksjen stiger 7,27 prosent til 1,77 kroner.SASPilotene i tre skandinaviske pilotforeninger har sendt ut et første varsel om plassfratredelse til SAS, etter at forhandlingene mellom partene har gått i stå. Ifølge bransjemediet  kommer streiketrusselen etter at forhandlingene om en ny arbeidsavtale for pilotene har vært fastlåst lenge.Aksjen faller 1,10 prosent til 18 kroner.Faller etter nedgraderingPareto Securities til 150 kroner fra 180 kroner per aksje, men beholder kjøpsanbefalingen, ifølge TDN Finans.Nedjusteringen begrunnes med reduserte estimater og forventinger om at selskapet kan komme til å hente inn 50 millioner kroner i første halvår 2018 for å nå kommersialisering.Aksjen er ned 3,62 prosent til 66,50 kroner.I en ny oppdatering velger ABG Sundal Collier å nedgradere sin anbefaling på B2Holding-aksjen fra kjøp til hold. Oppdateringen sender aksjen ned 2,78 prosent til 17,50 kroner. Meglerhuset beholder kursmålet på 19,50 kroner per aksje.- Vi må ha en oppside på ti prosent eller mer for å anbefale kjøp, mens aksjen nå handles med en oppside på rundt åtte prosent. Caset er helt intakt, men aksjen har hatt en god utvikling siden sommeren, sier analytiker Jan Erik Gjerland til TDN Finans.