Atlantic Sapphire henter Fredriksen-medarbeider

Det ambisiøse oppdrettselskapet styrker konsernledelsen.

OTC-noterte Atlantic Sapphire som vil drive med landbasert oppdrett av laks i Miami, og som de siste årene har drevet landbasert lakseoppdrett i Danmark, er i en prosess med å ansette flere erfarne medarbeidere.I den forbindelse har selskapet ansatt Mario Palma som ny konserndirektør for Aquaculture, ifølge en melding. Palma skal ha en omfattende bakgrunn fra landbasert akuakultur og kommer fra en stilling i Marine Harvest som vannsirkuleringsingeniør.Konsernsjef i Atlantic Sapphire sier Palma representerer en bakgrunn som komplimenterer bakgrunnen til den nåværende ledelsen, og at han vil bli med på gjennomføringen av Atlantic Sapphires forretningsplan som går ut på å opprettholde posisjonen som verdensledende innen landbasert lakseoppdrett. Selskapet som for tiden jobber med å bygge verdens største anlegg for landbasert oppdret i Miami, vil fortsette å ansette erfarent personell i månedene som kommer, opplyser selskapet i meldingen.Les også: Atlantic Sapphire registrert på OTC-listen