PCI Biotech melder om et resultat før og etter skatt på minus 7,02 millioner kroner i 2. kvartal 2017, mot minus 9,17 millioner kroner i samme periode året før. Driftsresultatet ble minus 7,21 millioner kroner, mot minus 9,28 millioner kroner året før. Inntektene beløp seg til 2.41 millioner kroner, opp fra 2,33 millioner kroner i 2. kvartal 2016. - Etter den raske innvielsen av fimaChem Fase 1 utvidelsestudien, har vi nå fullt fokus på en effektiv fullførelse av denne denne studien og  kontakten med regulatoriske myndigheter for å avklare den raskeste veien til markedet, sier konsernsjef i PCI Biotec, Per Walday.- Vi venter også spente på de første resultatene fpå totale T-cell repsonser fra fimaVacc Fase 1 studien og vil komme tilbake til markedet med disse så fort de er tilgjengelig, fortsetter han.