- Blander ikke forretninger og politikk

Finansnestor Warren Buffett er blant dem som ikke har sagt hva han mener om USAs president Donald Trump.

Mange toppledere i amerikanske selskaper har tatt til ordet etter de dødelige voldshendelsene i Charlotteville, Virginia, og president Donald Trump fikk kraftig kritikk. Finansnestor Warren Buffett har valgt ikke å kommentere Trumps utspill. - Jeg forsøker ikke å blande forretninger og politikk, sier Buffett til CNBC onsdag kveld.- Det er ikke min oppgave å kritisere presidenten, og det synes jeg heller ikke at det bør være, sa Buffett.Berkshire Hathaway-toppen, som støttet Hillary Clinton i 2016-valget, sa i fjor at han var skuffet over valgresultatet.- Jeg jobbet for Hillary. Jeg samlet inn penger til Hillary. Jeg stemte på Hillary. Og jeg var skuffet da hun tapte, sa Buffett.- USA vil gå videre, også under Trump. Det viktigste er at regjeringen fungerer godt.