Det har vært en blandet start på børsuken i Asia, hvor Kina viser vei med CSI 300-indeksen som har lagt på seg 1,39 prosent.Hang Seng-indeksen i Hong Kong er opp 0,56 prosent mens den koreanske Kospi-indeksen har falt 0,41 prosent.I Japan er det relativt retningsløst, da Nikken 225-indeksen er ned 0,15 prosent mens Topix-indeksen er opp 0,06 prosent.Wall StreetVed børsslutt var både Dow Jones og S&P 500 opp 0,2 prosent til henholdsvis 21.816 og 2.443. Nasdaq var ned 0,1 prosent til 6,265.I et intervju med Financial Times fredag ​​kunngjorde økonomisk rådgiver Gary Cohn at Donald Trump vil lansere en stor kampanje for en skattereform kommende uke.Janet Yellen ga ingen pengepolitiske ledetråder i sin tale på Jackson Hole-konferansen, men i stedet fokuserte hun på finansielle reguleringer og sa at alle uttak skal være "beskjedne".