<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fredriksen og Andresen kjøper «billige» aksjer i floppen «Lost in Time»

– Vi setter pris på den støtten vi har fra eierne, sier Bård Anders Kasin etter salget av aksjer til John Fredriksen og Johan H. Andresen jr.

Publisert 28. aug. 2017
Oppdatert 28. aug. 2017
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 121 ord
Eivind Yggeseth

John Fredriksen og Johan H. Andresen jr. skyter inn mer penger i teknologiselskapet The Future Group, som står bak tv-floppen «Lost in Time», skriver DN. Forutsetningen er at gründerne selger dem millioner av aksjer til én krone stykket. Samtidig kjøper de nye aksjer for syv kroner stykket.For hver nye aksje investorene kjøper, får de 0,84 aksjer fra beholdningen til gründerne Jens Petter Høili og Bård Anders Kasins selskap Figba.– Vi gjør det som er til det beste for selskapet og vi er så sikre på at vi kommer til å lykkes at vi strekker oss langt for å sikre tilstrekkelig finansiering, skriver Høili til DN.John Fredriksen og Johan H. Andresen har fra før investert henholdsvis 100 og 50 millioner kroner i teknologiselskapet.