Frontline taper penger - dropper utbytte

John Fredriksens tankrederi Frontline legger frem noe svakere tall enn ventet og droppet utbytte.

Frontline melder om et resultat etter skatt på minus 19,2 millioner dollar i 2. kvartal 2017, mot 14,5 millioner dollar i samme periode året før. Resultat per aksje ble minus 0,11 dollar, mot 0,09 dollar ved samme korsvei i fjor. Resultatet før skatt endte på minus 19,2 millioner dollar, sammenlignet med 14,5 millioner dollar året før. Snittforventningene til analytikerne tilsa ifølge TDN Finans et resultat før og etter skatt på minus 17 millioner dollar.Driftsresultatet ble minus 1,4 millioner dollar, mot 37,0 millioner dollar året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på minus 1 millioner dollar.Totale driftsinntekter beløp seg til 150,1 millioner dollar, sammenlignet med 191,8 millioner dollar i 2. kvartal 2017. Forventningen var 140 millioner dollar.Det annonseres at det ikke bli noe kvartalsutbytte. Det var ventet et utbytte på 0,01 dollar.Her er rapporten