Harvey-oppdatering fra Stolt-Nielsen

Foto: Stolt-Nielsen.

Rederiet venter ikke stor finansiell påvirkning som følge av orkanen Harvey.

Stolt-Nielsen har kommet med oppdatering på hvordan orkanen Harvey påvirker selskapets drift i Houston. Selskapet har mye virksomhet i området, noe som inkluderer terminalen Stolthaven Houston, et tank-containerdepot drevet av Solt Tank Containers og en kontorbygning på Houston SHip Canal som fungerer som hovedkvarter for Stolt-Nielsens drift i Amerika. I meldingen kan selskapet gledelig konstatere at alle ansatte er trygge, og at ingen av selskapets eiendelr i Houston har pådratt seg materielle skader, og det er heller ingen opplysninger om lekkasjer eller forurensning i forbindelse med orkanen.Det opplyses at områdene rundt Stolthaven Houston er oversvømt og at jernbaner, veier og skipskanalen er steng, noe som forhindrer tilgang til terminalen. Det ventes at det i alle fall vil ta noen dager før terminalen kommer i drift igjen.Videre opplyses det at alle skipene til Stolt Tankers er trygge og i drift, men at det er usikkert når den normale havnedriften kan gjenopptas og det vil være en del forsinkelser før situasjonen normaliseres. - Selv om det er tidlig å estimere den finansielle påvirkningen av stormen, venter ikke selskapet at beløpet vil bli vesentlig, heter det i oppdateringen.