Foto: Scanpix

Her kunne du mangedoblet pengene dine

Selv børstapere kan bli børsvinnere, såfremt tidsperioden er avgrenset. Det er Norske Skog et eksempel på.Siden nyttår har det skadeskutte selskapet stupt 69,37 prosent på Oslo Børs. Likevel kan vågale daytradere glede seg over en kursoppgang på 85,11 prosent den siste måneden.Om vi titter mer i speilet, er det Questerre Energy som har gjort det best det siste året, med en kursoppgang på 381,45 prosent, fra 1,24 kroner til dagens 5,97 kroner.I dagens rapport fra Investtech får Questerre Energy en kjøpsanbefaling, samtidig som analytikeren minner om at det er svært høy risiko forbundet med en slik investering.- Aksjen har en svært høy risiko med en gjennomsnittlig prisendring per måned på over 40 prosent, slår Investtech fast.Flere aksjer har mangedoblet seg i verdi de siste 12 månedene.På 2. plass finner vi Asetek som er opp 275 prosent, Norwegian Energy Company har klatret 262,50 prosent, I.M.Skaugen kan vise til en kursoppgang på 261,17 prosent mens Odfjell Drilling er opp 232,87 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også