Kort tid etter at mandagens handel tok til på Oslo Børs står hovedindeksen i 728,75 poeng, ned 0,23 prosent.Store selskap som Telenor, Hydro og DNB faller henholdsvis 0,71 prosent, 0,27 prosent og 0,34 prosent.Veien videreVed korreksjoner er det teknisk støtte på 725, 720, 710, 700, 690 og 680. Brudd på ett eller flere av disse vil i så fall utløse små salgssignaler.- Oljeprisen er svakt opp mandag morgen (pga. helgens orkanen i Mexico gulfen), dog dette er ikke nok til å sende Oslo Børs opp i dag, da impulsene fra Asia og USA er negative, skriver analysesjef Roger Berntsen i dagens rapport fra Netfonds.Olje/StatoilEt fat Nordsjøolje omsettes nå for 52,43 dollar, opp 0,04 prosent.Statoil faller 0,21 prosent til 145,70 kroner. Bergen GroupBergen Group AAK AS er blitt tildelt kontrakt med AF Offshore Decom AS på levering av underentreprenør-tjenester i forbindelse med riving og demontering av topside-installasjoner på Ekofisk-feltet. Avtalen gjelder i første omgang for perioden 2017-2018.Bergen Group AAK (tidligere AAK Energy Services) er et heleid datterselskap av det børsnoterte konsernet Bergen Group ASA. Aksjen stiger 7,88 prosent til 1,78 kroner.SASPilotene i tre skandinaviske pilotforeninger har sendt ut et første varsel om plassfratredelse til SAS, etter at forhandlingene mellom partene har gått i stå. Ifølge bransjemediet  kommer streiketrusselen etter at forhandlingene om en ny arbeidsavtale for pilotene har vært fastlåst lenge.Aksjen faller 1,10 prosent til 18 kroner.