Krangler videre om cowboy-aksjer

Beskyldninger, aksjonæropprør og søksmål er ingredienser i det som etter planen skal bli filmatiseringen av Morgan Kane-bøkene. Striden mellom gründeren av Merkur Market-noterte WR Entertainment, Ryan Wiik og den nåværende ledelsen i selskapet vil ingen ende ta.I midten av juli ble det kjent at WR Entertainment-sjef Tasmin Lucia-Khan har fryst Wiiks aksjer i selskapet. Selskapet har også saksøkt Wiik for å ha overført aksjer tilhørende selskapet til seg selv.Samtidig har Wiik og tidligere styreleder Jim Cardwell saksøkt WR Entertainment. I en børsmelding sendt ut onsdag formiddag, er selskapet ute med en oppdatering på motsøksmålet til Wiik og moren Sissel Wiik.Etter en oppsummering av de 11 separate påstandene, gjentar selskapet at de benekter alle, og at de ikke skylder hverken Wiik eller moren noen ting. Avslutningsvis skriver selskapet følgende:"Ledelsen noterer seg at et krav på 90 millioner kroner som kompensasjon for en uerfaren leder - spesielt en som har levd på selskapets utgifter i ni år - helt klart absurd". Aksjen stuper onsdag, og er ved 13-tiden ned 31,71 prosent til 28 øre.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også