DNO ASA er teknisk positiv på kort, mellomlangt og langt sikt, mener meglerhuset Christiania Securities.«DNO har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen, og opp fra en rektangelformasjon ved 9,10 kroner. Den positive volumbalansen er også et styrketegn», skriver meglerhuset i en oppdatering.Nivåer å følge med på«DNO har støtte ved 9,60 og 8,30 kroner, og lite signifikant motstand før 20.00 kroner som også er vårt langsiktige kursmål», heter det fra meglerhuset.Analytikerne mener volumbalansen er positiv, med stigende volum på dager med oppgang og fallende volum på dager med nedgang.«Volumtopper korresponderer også godt med kurstopper, og volumbunner med kursbunner».
Meglerhuset anbefaler kjøp av DNO med kortsiktig kursmål på 12,50 kroner og langsiktig kursmål 20 kroner.
Det seneste året har DNO steget 17,32 prosent på Oslo Børs.