Tirsdag omtalte vi Nordea Markets som valgte å oppjustere kursmålet sitt på Odfjell Drilling-aksjen til 30 kroner før riggselskapet la frem tall for 2. kvartal onsdag.«Estimatendringene våre i forkant av kvartalsrapporten for andre kvartal i morgen består av noen mindre justeringer på operasjonelle kostnader og omsetning, i tillegg til inkluderingen av riggen D
eepsea Stavangers nylige annonserte kontrakt med Aker BP  rapporterte om et driftsresultat før avskrivninger og nedskrivninger på  71,7 millioner dollar i 2. kvartal,Markedet svarte med å sende riggaksjen ned 3,64 prosent til 23,80 kroner, men riggselskapet er fortsatt særdeles populært blant analytikerne. Meglerhuset Arctic Securities er enda mer entusiastisk, og drar til med en økning i kursmålet til 35 kroner, fra tidligere 30 kroner.Les også: Anbefaler børsferskingen Borr Drilling
», het det i oppdateringen fra meglerhuset.Riggselskapet som kanskje er den heteste oppkjøpskandidaten etter at Transocean snappet opp Songa Offshore, sammenlignet med 72,9 millioner dollar i fjor. Her var snittforventningen 74,7 millioner dollar, ifølge Reuters.Pareto Securites omtaler rigg-aksjen som et av sine "top pics" og har en kjøpsanbefaling, samt kursmål på 30 kroner. - Vi forblir entusiastiske på det fundamentale innen HE (Harsh Environment) og vi forventer et relativt balansert marked og høyere dagrater fra 2019/2020, skriver meglerhuset i en oppdatering.Meglerhuset mener at kvartalsrapporten var tilfredsstillende og at utsiktene ser lyse ut. - Vi holder oss til vår kjøpsanbefaling, men vi øker kursmålet vårt til 35 kroner på bakgrunn av sunne utsikter for HE, evnen til å sikre mer utnyttelse og nylige annenhåndstransaksjoner, skriver Arctic-analytikerne.  Rigg-aksjen har steget 230 prosent det siste året, samt 37 prosent hittil i år. Borr DrillingEt annet riggselskap flere uttrykker stor tro på er børsferskingen Borr Drilling.DNB Markets skriver i dagens morgenrappprt at meglerhuset har en kjøpsanbefaling på Borr Drilling med et kursmål på 35 kroner pr aksje. Det tilsvarer en oppside på rundt 19 prosent.