Milliardær satser på asiatisk gigant - og rival

Stanley Druckenmiller og hans hedge-fond Duquesne Capital satset tungt på forbruksvarer og teknologiaksjer i andre kvartal, skriver CNBC. Milliardæren kjøpte hele 710.000 aksjer i Alibaba og 597.000 aksjer i Yum China.Selskapet økte samtidig sin andel i Alibabas rival JD.com fra 721.000 til 1.36 millioner aksjer og kjøpte 500.000 aksjer i det kinesiske reisebyrået Ctrip. Duquesne økte også antallet aksjer i Comcast fra 1.3 millioner til nærmere 2 millioner.Andre selskaper Druckenmiller satset på var Microsoft, Facebook og Alphabet og Amazon.com.Aksjekursen til Alibaba og JD.com har klatret nesten 10 og 13 prosent så langt dette kvartalet. Det er bedre enn Alphabet og Microsoft, men under Facebooks kurs, som har steget med hele 13,1 prosent.Både Ctrip og Yum Chinas aksjekurs er ned dette kvartalet.


Les også