Next-sjef: - Jeg har aldri drevet et selskap med marginer under 40 prosent

Next Biometrics' søker å oppnå bruttomarginer på over 40 prosent, sier konsernsjef Ritu Favre i Next Biometrics til TDN Finans i forbindelse med kvartalspresentasjon tirsdag.- Jeg kan si at jeg aldri har drevet et selskap med bruttomarginer på under 40 prosent, sier Favre.Relatert til marginene knyttet til distribusjonsavtalen med Arrow Electronics, sier Favre at disse er gode.- Marginene er veldig attraktive og dette er i høyeste grad en langtidsavtale, sier hun.Selskapet har annonsert om lag 20 nye ansettelser, og målet er å vri seg vekk fra teknologi- og komponentutvikling til å levere løsninger, opplyser Favre.- Disse nyansettelsene vil i hovedsak være relatert til markedsføring og salg, sier hun.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker